NOVELLUS je internet prodavnica kojom upravlja NOVELLUS d.o.o., Brezovce 8, 1236 Trzin, matični broj: 3568377000, porezni broj: 84491744, a ujedno je i dobavljač e-usluga.

Opšti uslovi su sastavljeni u skladu sa zakonskim obavezama o zaštiti potrošača, zaštiti ličnih podataka i e-trgovini. Opštim uslovima i odredbama određuje se rad Internet prodavnice, prava i obaveze korisnika (u daljem tekstu: kupac, kupac) i prodavnice i reguliše poslovni odnos između njih.

Opštim uslovima i odredbama se takođe uređuju pojedinačna pravila kupovine na prodajnom mestu NOVELLUS. Kupac i provajder su vezani opštim uslovima koji važe u trenutku kupovine (onlajn narudžba). Prilikom naručivanja, korisnik se podseća na opšte uslove poslovanja i potvrđuje svoje upoznavanje sa njima stavljanjem narudžbe. Kontakt, radno vreme i mesto za prikupljanje

Ako su vam potrebne dodatne informacije ili pomoć oko kupovine, isporuke, korišćenja veb stranice ili vraćanja robe, možete nas kontaktirati putem e-maila: t.kostanjsek@novellus.si.

Odgovorićemo što je pre moguće. Za sve informacije u vezi sa dodeljenom narudžbom, pogledajte br. narudžba (npr. # 5555) koja se može naći u primljenom obrascu za potvrdu narudžbe. Internet prodavnica za naručivanje je otvorena 24 sata dnevno, a vaše porudžbine se fizički obrađuju tokom radnih dana u fizičkoj prodavnici NOVELLUS.

Ako želite da lično preuzmete narudžbu, to možete učiniti tokom radnog vremena i na adresi NOVELLUS, Brezovce 8, 1236 Trzin, o čemu vas moramo obavestiti istovremeno sa postavljanjem onlajn narudžbe. Učinite to na adresi t.kostanjsek@novellus.si i pogledajte br. naređenja. Dostupnost informacija Provajder se obavezuje da će kupcu uvek pružiti sledeće informacije: * identitet kompanije (naziv kompanije i sedište, matični broj) * kontakt adrese koje omogućavaju brzu i efikasnu komunikaciju (e-mail) * suštinske karakteristike robe * dostupnost proizvoda (bilo koji proizvod ili usluga ponuđena na veb lokaciji treba da budu dostupni u razumnom roku) * uslovi isporuke proizvoda ili izvršenje usluge (način, mesto i rok isporuke) * sve cene moraju biti jasno i nedvosmisleno postavljene, moraju biti jasne ili već uključuju poreze i troškove prevoza * način plaćanja i isporuke * vreme važenja ponude * rok u kojem je još uvek moguće odustati od ugovora; pored toga, takođe o tome da li i koliko košta kupac da vrati proizvod * postupak žalbe mora biti razjašnjen, uključujući sve detalje o kontakt osobi ili službi za korisnike. Cene u internet prodavnici Cena označena pored artikla je redovna cena pojedinačnog artikla u našoj online prodavnici. Sve cene su u eurima i uključuju PDV, osim ako nije izričito navedeno drugačije.

Cene su važeće u trenutku predaje narudžbe i nemaju unapred određeno vreme. Cene su važeće u slučaju plaćanja navedenim načinima plaćanja pod navedenim uslovima. U odeljku Snižene cene na artikle se snižavaju na redovne cene i uključuju PDV. Snižene cene nemaju unapred važenje. U izuzetnim slučajevima, cena predmeta može biti netačna ili se menjati tokom obrade narudžbe, u tim slučajevima NOVELLUS će odmah obavestiti kupca na dostavljenu adresu e-pošte i omogućiti mu da se povuče iz kupovine, o čemu kupac mora pismeno da ga obavesti na adresu dobavljača. ili na e-mail za kontakt u zakonskom roku od 15 dana.

Prijavite se u internet prodavnicu Za kupovinu vam nije potrebno da se prijavljujete u NOVELLUS internetsku trgovinu, ali to možete učiniti ako želite da otvorite sopstveni nalog. Ako samo želite izvršiti kupovinu, sve što trebate učiniti je da unesete tražene podatke prilikom podnošenja narudžbe. Naručivanje Kada izaberete željeni proizvod u odeljku Trgovina, sledite uputstva. Oni vas vode korak po korak od odabira artikla i količine, do unosa potrebnih podataka za dostavu i plaćanje i do konačne potvrde narudžbe. Narudžba se ne može dovršiti ako ne proverite opciju koju ste pročitali ili upoznati ste sa Opštim uslovima i odredbama. Narudžba za kupovinu se vrši kada na unesenu adresu e-pošte primite poruku sa obrascem Hvala za vašu porudžbinu, koji sadrži podatke o porudžbini, isporuci i uplati. Važnost ponude Prilikom kupovine, cene važe u trenutku slanja narudžbe. Cene u Internet prodavnici podložne su promeni bez prethodne najave. Slike mogu biti simbolične i ne odražavaju u potpunosti stvarnu situaciju.

Ponudbene cene važe 3 dana. Kupoprodajni ugovor i izvršavanje obaveza Kupoprodajni ugovor između NOVELLUS-a i kupca zaključen je u Internet prodavnici u trenutku kada NOVELLUS kupcu pošalje prvu elektronsku poruku o statusu njegove narudžbe (sa adresom / predmetom poruke: Vaša narudžba od meseca kk, kkkk). Od ovog trenutka sve cene i ostali uslovi su fiksni i odnose se i na dobavljača usluge i na kupca. Kupac je osoba koja ima podatke koji se daju prilikom narudžbe. Kasnije nije moguće promeniti podatke o kupcima. Kupoprodajni ugovor (tj. Prva elektronska poruka o statusu narudžbe) čuva se u elektroničkom obliku